Celebracions

Banquets de casament i celebracions

L’entorn, la tradició, l’espai i l’excel·lent cuina, fan de la masia Can Farell un restaurant ideal per a celebrar banquets de noces.

A la masia-restaurant Can Farell, trobareu l’espai idoni per celebrar el casament. Disposem d’un jardí per als casaments pel civil (si és el vostre cas) i per a l’aperitiu del convit. A l’interior, per a celebrar el banquet nupcial, oferim un saló ampli i lluminós amb capacitat de fins a 200 convidats.

Can Farell és la garantia de saber que el vostre banquet de noces estarà en les millors mans: un equip humà que, durant 40 anys hem sumat experiència i il·lusió per aconseguir que el vostre casament sigui tal com l’havíeu desitjat. L’equip de Can Farell, la família Riera-Garcia, vetllarà durant tot el procés del vostre casament per tal que sigui un dia rodó, assessorant-vos en la decoració, els menús i la organització de l’esdeveniment.

A Can Farell, reunim la passió per a organitzar celebracions de noces, amb l’experiència del dia a dia com a restaurant de cuina catalana de mercat. Cada banquet és un repte per nosaltres i posem tota la nostra experiència i passió al vostre servei perquè sigui un dia immillorable.


Comparteix: