Fort Farell

El restaurant ideal per nens

A Can Farell tenim una sala a disposició dels infants, perquè gaudeixin al màxim de l’estada a la masia. Si busqueu un restaurant per a nens, la nostra masia és un encert garantit.

“El Fort Farell” és la zona de jocs del restaurant per als petits. Aquest era el nom amb que es coneixia per la zona al Gegant del Pi i ens consta, que de petit li agradava jugar en les nostres pinedes i jardins.

El Fort Farell hi poden accedir tots els nens majors de 3 anys un cop han dinat,  compta amb un/a monitor/a per a supervisar els més petits mentre juguen i els adults fan sobretaula tranquil·lament.

Al nostre restaurant els nens són protagonistes i volem que se sentin especialment a gust a Can Farell. Per això a la nostra masia-restaurant hi ha una gran sala per als infants perquè després de dinar puguin gaudir tranquil·lament de joguines, disfresses, material per dibuixar i un munt de jocs. El restaurant té un parc infantil on els nens poden córrer, saltar i, el que més ens interessa, passar una molt bona estona a Can Farell.


Comparteix: